Vanguard samples are not detected

Romcenter 4 support discussion. Please do not post roms requests or illegal links, posts will be deleted. After discussion in this forum, please report any new bugs here.

Moderator: Wanderer

Forum rules
No roms requests or illegal links
User avatar
Zomby
PacMan
PacMan
Posts: 5
Joined: Sun Jul 13, 2008 2:10 am

Vanguard samples are not detected

Post by Zomby »

I'm currently rebuilding my MAME romset and I have an issue with the vanguard samples. AS far as I can tell, all files are properly named but Romcenter tells me that they're all unknown and missing. Every other sample file is correctly detected, so I'm wondering if I'm the one missing something here or if there is a bug in Romcenter 4.1.1.

Anyone else have experienced this issue?

Image

sergio24
PacMan
PacMan
Posts: 5
Joined: Sat May 01, 2021 5:04 am

Re: Vanguard samples are not detected

Post by sergio24 »

Yes, it also happens to me, but the game sounds good (it seems), surely it needs to be updated.

User avatar
RomCenter
Author
Author
Posts: 1480
Joined: Fri Sep 28, 2001 12:34 pm
Location: France
Contact:

Re: Vanguard samples are not detected

Post by RomCenter »

I confirm the bug. I will fix it.
Issue tracking: https://bitbucket.org/ebolefeysot/romce ... t-detected
Eric - RomCenter developer
Report bugs here.

Post Reply